In het hart, ……

In het hart blijven we het leven delen,
ademhalen,
alles wat vanuit het hart komt klopt,
blijft te horen,
en te zien,
met een tastbaarheid,
die met de tijd niet verloren gaat, ……….

Eén gedachte over “In het hart, ……

  1. Lieve Familie van Dascha,
    Als ik Dascha’s foto’s zie en jullie verhalen lees, springen de tranen in mijn ogen.
    Niks is erger dan je eigen kind te verliezen en te overleven en dan de manier waarop is gewoonweg afschuwelijk. Zoveel vragen, al die onzekerheid. Zelf heb ik een dochter van bijna 15, ze is mijn enige kind en elke dag heb ik angst dat haar iets naars zal overkomen. Een mooi, naïef meisje is in deze wereld zo kwetsbaar. Ik ben blij dat er een nieuw onderzoek komt naar het naar mijn mening verdachte overlijden van jullie mooie lieve dochter. Het brengt Dascha niet terug, maar dat jullie serieus worden genomen is wel weer een stap vooruit.
    Heel veel sterkte van een andere liefhebbende moeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.