Kapot, ………

Boeken zijn leuke dingen. Je kan er van alles in lezen. Van strips, romans tot wetboeken. En je kan er zelf over nadenken. Het gaat er niet om wat je moet denken, het gaat er om dat je zelf kan denken. En ….. voelen. Als dat allemaal wél kan is het een heel goed boek! Woorden staan niet op zich, het zijn ‘de druppels die zich tot een waar verhaal vermengen’.

Mijnheer Michiel de Vries schreef een boek, ‘KAPOT.’. (ISBN 9789493340022). Een boek over wat je volgens enkelingen – met rare soorten van macht – moet denken, …. en voor je het weet denk je misschien ook wel zoals men dat graag wil. Zeker als daders over de waarheid blijven zwijgen. de woorden blijven vervormen. Maar je kan en mag zelf ook een beetje nadenken als je aan het lezen bent: géén conclusie zonder onderzoek!

Mijnheer de Vries over zijn boek: “In ‘KAPOT.’ lees je praktijkvoorbeelden van nietszeggende beschuldigingen, suggestieve onderzoeksopdrachten en slecht onderbouwde conclusies in de ‘deugindustrie’. Onder het mom van onafhankelijkheid gedragen de ingeschakelde bureau’s (RG: de politie en het Openbaar Ministerie) zich als onderzoeker, aanklager en rechter tegelijk. Zij bepalen wat goed en fout en is, maar behagen ondertussen vooral hun opdrachtgevers. Via drogredeneringen, manipulatie van feiten en het onwetend houden van de beschuldigde komen zij tot discutabele conclusies. De (RG: dode) beschuldigde blijft vervolgens kansloos en beschadigd achter.

Kansloos en beschadigd, ……. het zal je maar gebeuren dat ‘men’ zo maar over jou zegt dat je het leven niet meer zag zitten terwijl er, nu met zekerheid, feitelijk een heel anders iets werkelijk is gebeurd. Conclusies dankzij het wél doen van onderzoek!! Als je er door de dood zelf niet meer bent, zoals Dascha, dan zullen anderen jouw stem moeten laten horen. Je kan het niet alleen en enkel samen kunnen we tegen die rare machten in het verweer komen. Het blijft ‘lullig’ maar goed onderzoek vereist dat je over de middelen nodig voor het onderzoek kan beschikken en je niet door de woede laat leiden.

Kijk svp maar hoe lastig dat is. (klik link)

Doe mee, ….. alsjeblieft en deel dit verhaal. Zo ‘lullig gezegd’: “het is, als je svp wil helpen en delen, een investering voor jou zelf en iedereen van wie je houdt”.

We moeten het samen doen. Dascha blijkt niet de enige om wie het gaat. Echt meerdere mensen hebben met van de rare mensen te maken. We leren van elkaar. We blijven het samen doen en worden steeds sterker. Van druppeltjes worden we plasjes water, van plasjes worden we stromende rivieren, van rivieren worden we meren en zeeën waar we met elkaar in kunnen zwemmen zonder angst te verdrinken en blijven ademen. De leugenaars en zwijgers zijn de angstigen de zich laf in de modder blijven verstoppen en zelf verstikken. Of gaan ze toch wel een keuze maken?

We beginnen als enkele druppels en we gaan door met de feiten die we door echt onderzoek kunnen blijven vaststellen. Als je mijn (RG) berichten alsjeblieft blijft lezen, als je deze woorden svp wil blijven delen: ik ga je steeds meer vertellen van wat we inmiddels weten en hoe we de laffe zwijgers gaan aanspreken. Waarschijnlijk zelfs eerder dan je inmiddels voor mogelijk houdt. De feiten zijn er.

Een enkele druppel is een woord, alle woorden bij elkaar vertellen straks het echte verhaal. We blijven het samendoen, we blijven het leven delen, ……

Dus ook voor en met jou, …..

Spetter, pieter, pater, …… ik kom een druppel later.

Kijk en luister maar:

Hij vliegt, hij waggelt en hij zwemt
Hij kwekt voor jou en hij kwakt voor haar
Hij snatert heel wat bij elkaar
En als jij een liedje voor hem zingt
Dan plonst, dan duikt ie en dan zwemt
Hij wat voor hem
Spetter, pieter, pater
Lekker in het water
Ga maar vast naar huis
Ik kom een druppel later
La la lalala la la
La la la laa, la la lahaa
La la lalala la la
Lalala la la haha
Spetter pieter pater
Lekker in het water
Ga maar vast naar huis
Spetter pieter pater
Lekker in het water
Ga maar vast naar huis

Ik kom een druppel later

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.